Till Kassan

Guide för att ta bort rödvinsfläckar från textil

Den här guiden visar hur man går tillväga för att avlägsna en rödvinsfläck från mattor, kläder, möbeltyger och andra typer av textilier. Vi använder oss av Remove It fläckborttagningsmedel för Rödvin och Curry.


Rödvinsfläck före användning av Remove I

Steg 1: Spraya Remove It på fläcken så att den blir genomblöt. Arbeta in medlet i fläcken med en Tampicoborste eller liknande. Detta gör att vinet lossnar från textilfibrerna. Lägg märke till att Remove It gör att vinfläcken får en blåaktig färgton. Detta är helt normalt och visar att produkten fungerar som den ska.

Steg 2: Ta en torr och ren frotteduk eller liknande och dutta på fläcken med denna från fläckens kant in mot mitten. När du gör detta så kommer frotteduken att suga upp rödvinsfläcken från textilen.


Steg 3: Vid behov upprepa steg 1 och 2 tills fläcken är borta. 

    

Steg 4: När fläcken är borta sköljer du området med varmt vatten för att avlägsna de kvarvarande resterna av Remove It från textilen. För att skydda textilen mot framtida fläckar rekommenderas att man behandlar ytan med Fabric Protector textilimpregnering.

 


Resultat efter användning av Remove It
Visar 1 till 2 av 2 (1 sidor)

Fläckborttagning för textilier. Remove It! avlägsnar fläckar från rödvin & curry och fruktjuicer från mattor, möbler, bilinredningar, kläder, väsk..

rating
Mer Info | 109,00kr 149,00kr

En luddfri frottéduk är det perfekta redskapet för att torka upp överflödigt rengöringsmedel från en rengjord yta. Frottéduken fungerar även bra ..

rating
Mer Info | 15,00kr