Till Kassan
  • Skyddskräm för skinn & läder - Leather Protection Cream - 250 ml

Skyddskräm för skinn & läder - Leather Protection Cream - 250 ml

  • Ex Tax: 135,20kr
  • Tillverkare Furniture Clinic
  • Art.nr: LPC-250
  • Tillgänglighet: I lager
169,00kr

Furniture Clinic Leather Protection Cream är en vattenbaserad skyddskräm som ger en skyddande yta på läder och skinn. Krämen gör att skinnet står emot..

Furniture Clinic Leather Protection Cream är en vattenbaserad skyddskräm som ger en skyddande yta på läder och skinn. Krämen gör att skinnet står emot nedsmutsning och slitage, samtidigt som det återfuktar och mättar gammalt torrt och slitet skinn. Som extra bonus tillförs en härlig doft av läder. Efterhand som en läderprodukt används kommer smuts, olika typer av hudkrämer, svett och mycket annat, långsamt bryta ner lädret och få det att torka ut och bli missfärgat och till slut sprickbildning. Dessa skador kan ses på de flesta läderprodukter där människans hud kommer i kontakt med lädret, exempelvis armstöd på en fåtölj, kragen på en skinnjacka, ratten i en bil, mm.

Leather Protection Cream ger en skyddsbarriär som står emot all nedfläckning från vatten- och oljebaserade vätskor, vilket avsevärt förminskar möjligheten för ovanstående problem att uppstå. Den skyddsbarriär som påförs kommer också att göra att vanlig smuts stannar på lädrets yta utan att tränga in i fibrerna, vilket gör skinnet lätt att göra rent och vårda. En bonus är att märken från kulspetspennor och färgfläckar från ex. blöta jeans, mm, förhindras att tränga in i lädret. Det blir lätt att göra rent ytan med exempelvis Leather Ultra Clean rengöringsmedel. Det dagliga slitaget kommer också att minska avsevärt. Normalt när man använder en läderprodukt uppstår en friktion som långsamt sliter ner lädrets ytskikt. Genom att påföra Leather Protection Cream får man en skyddande yta som förminskar detta slitage. Skyddskrämen fungerar mycket bra på alla typer av skinn och läder inom alla områden, ex. bilinredningar, möbler, ridsport, handväskor, m.m.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
   Dålig           Bra