Till Kassan

Tags: blå läderfärg, läderfärg, infärgning läder

Läderfärg - Furniture Clinic Leather Colourant - 250 ml

  • Ex Tax: 223,20kr
  • Art.nr: FC-LC-250
  • Tillgänglighet: I lager
279,00kr

Furniture Clinic Leather Colourant är en vattenbaserad läderfärg i polyuretan som lämpar sig till alla former av läderrestaurering och infärgning av s..

Tillgängliga alternativ

Furniture Clinic Leather Colourant är en vattenbaserad läderfärg i polyuretan som lämpar sig till alla former av läderrestaurering och infärgning av skinn och läder. Läderfärgen har en unik flexibilitet och förmåga att motstå repor och märken. Det infärgade skinnet ser ut och känns som nytt och den kommer aldrig att flaga eller blekna. Det finns en mängd olika basfärger att välja mellan. Dessa går att blanda för att få fram obegränsat antal nyanser. Hur fungerar det? Först avlägsnar du så mycket som möjligt av den gamla slitna färgen med Leather Prep. Detta tillåter den nya läderfärgen att tränga in och få fäste i lädret och ger den en solid grund. Ett första lager av läderfärg svampas på. För att få en jämn yta bör ytterligare lager sprayas på. Jobbet förseglas därefter med Leather Finish (finns i Gloss, Matt, Halvmatt och Satin). Finishen ger lädret ett skyddande och slitstark yta. När väl detta är gjort kommer du att ha en yta som är så stark att det är svårt att överhuvudtaget repa lädret.

Hur länge håller det? Infärgningen är lika stark som nytt läder, detta har testats enligt brittiskt och europeisk standard. Det är svårt att säga exakt hur länge det håller (det beror ju på hur mycket man utnyttjar/sliter på produkten), men vi kan med gott samvete säga att det kommer att hålla lika länge som ditt skinn ursprungligen höll. Det vill säga, om det är fem år sedan du köpte produkten och det nu behöver restaureras, så kan du förvänta dig att det håller ytteligare fem år. Lämpligt för: Leather Sofa, chairs, seats or furniture Leather Car Seat or interior Handbag Leather Shoes, boots or footwear Leather Jacket or clothing Furniture Clinic Leather Colourant läderfärg kan användas för att färga om eller restaurera färgen på möbler, bilinredningar, kläder, skor, handväskor, hästsportsprodukter och mycket annat tillverkat i skinn och läder.

tick Anilin & Semi-Anilin
tick Pigmenterat Läder
tick Pull Up Läder
tick BiCast Läder

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
   Dålig           Bra