Till Kassan
  • Rengöring & Fläckborttagning Textil - Furniture Clinic - 250 ml

Rengöring & Fläckborttagning Textil - Furniture Clinic - 250 ml

  • Ex Tax: 127,20kr
  • Art.nr: FC-FCS-250
  • Tillgänglighet: I lager
159,00kr

Furniture Clinic Fabric Cleaner & Spotter är ett rengörings- och fläckborttagningsmedel som passar alla typer av textilier, ex möbler, mattor, bil..

Furniture Clinic Fabric Cleaner & Spotter är ett rengörings- och fläckborttagningsmedel som passar alla typer av textilier, ex möbler, mattor, bilinredningar, väskor, kläder, m.m. Rengöringsmedlet fungerar på så sätt att det lösgör smutsfläckarnas molekyler från textilfibrerna. Detta görs genom att man sprayar medlet på den smutsiga ytan och låter det verka en stund. Molekylerna i medlet reagerar mot smutsen och får dem att lossna från textilfibrerna, vilket gör dem lätta att torka bort med en torr frottétrasa.

Furniture Clinic Fabric Cleaner & Spotter är baserat på naturliga ämnen och innehåller inget som är skadligt för miljö och natur och är på så sätt idealiskt att använda i hemmet.

Så här gör man:
Vanlig nedsmutsning:

Steg 1: Spraya på rengöringsmedlet på den yta som ska rengöras, se till att det blir ordentligt blött. Låt verka i 15 minuter.

Steg 2: Använd en torr frottétrasa till att torka av ytan och avlägsna smutsen.

Steg 3: Skölj det sprayade området med varmt vatten och låt torka. Vid behov upprepa steg 1-2.

Kraftigare fläckar Steg 1: Spraya rengöringsmedlet på fläcken så att den blir ordentligt blöt. Använd en borste för att arbeta in medlet i textilfibrerna. Låt verka i 15 minuter.

Steg 2: Borsta försiktigt igen ett par minuter och torka därefter upp smutspartiklarna med en torr frottétrasa.

Steg 3: Skölj ordentligt med varmt vatten och torka med en torr trasa. Efter behanling rekommenderas att man behandlar textilierna med Fabric Protector för att försvåra framtida nedsmutsning

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra