Till Kassan
  • Skyddsimpregnering för textil och tyg - Furniture Clinic - 250 ml

Skyddsimpregnering för textil och tyg - Furniture Clinic - 250 ml

  • Ex Tax: 127,20kr
  • Art.nr: FC-FP-250
  • Tillgänglighet: I lager
159,00kr

Furniture Clinic Fabric Protector är ett impregneringsspray som gör att textilier står emot nedfläcknin och nedsmutsning utan att skada textilens yta...

Furniture Clinic Fabric Protector är ett impregneringsspray som gör att textilier står emot nedfläcknin och nedsmutsning utan att skada textilens yta. Gör även textilierna lätta att hålla rent eftersom medlet hindrar att smutsen tränger in i textilfibrerna. Innehåller inga lösningsmedel och kan därför användas även på ex. ylle och siden. Perfekt till möbler, mattor, väskor, bilinredningar, kläder, tygskor, med mera. För bästa resultat spraya en eller två gånger om året på ytor som inte används ofta. För ytor som utsätts för slitage eller upprepad användning, exempelvis en soffdyna, rekommenderas behandling ca 4 gånger per år. Innehåll 250 ml.

Så här gör man:

Steg 1: Dammsug noggrant ytan som ska impregneras så att all damm och smuts avlägsnas.

Steg 2: Om det finns fläckar eller smuts som inte går bort med dammsugning, ta bort dessa med Fabric Cleaner & Spotter.

Steg 3: Skaka flaskan med Fabric Protector noggrant. Spraya på textilerna och låt torka. Börja alltid att spraya på de ytor som används mest och lägg på mer rikligt på dessa ytor. Spraya inte mer än att ytan blir lätt fuktig.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra