Möbelvårdsprodukter Trä

Hos Möbelkliniken finner du högkvalitativa produkter från Furniture Clinic för rengöring och vård av alla typer av trä på möbler. I sortimentet finns bland annat ett effektivt rengöringsmedel för träytor i hemmet, samt en träolja som är perfekt både för obehandlade och för tidigare behandlade träytor. Vår kokta linfröolja tränger in i och skapar en skyddande yta på alla typer av trä för inomhusbruk. Vi har också ett naturligt bivaxpolish som fuktar, förseglar och skyddar träytor, samt förstärker dess naturliga färg. Missa heller inte våra prisvärda trävårdskit för möbler.

Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Furniture Clinic Wood Danish Oil är en möbelolja som är perfekt både för obehandade och tidigare inoljade ytor av trä. Skyddar och underhåller alla ty..

rating
Mer Info | 169,00kr

Furniture Clinic Wood Cleaner är ett rengöringsmedel för trä som rengör på djupet utan att skada träet. Löser effektivt smutsfläckar, fett, nikotin, v..

rating
Mer Info | 169,00kr

Furniture Clinics Bivaxpolish är ett naturligt vax som används för att fukta, försegla och skydda alla ytor på möbelträ. Bivaxet skyddar och ger en lå..

rating
Mer Info | 169,00kr

Furniture Clinic Wood Wax Care Kit är ett möbelvårdskit i två delar som innehåller rengöringsmedel för trä samt bivax för att rengöra, underhålla och ..

rating
Mer Info | 319,00kr

Furniture Clinic Mould Remover är ett effektivt medel för att avlägsna mögel från alla ytor i hemmet. Mould Remover dödar mögelbakteriner och förhindr..

rating
Mer Info | 169,00kr

Furniture Clinic Wood Oil Care Kit är ett möbelvårdskit i två delar som innehåller rengöringsmedel och möbelolja för att rengöra, underhålla och skydd..

rating
Mer Info | 319,00kr