• Sprüh König Fukt och Värmefläcksborttagning - 150 ml

Sprüh König Fukt och Värmefläcksborttagning - 150 ml

  • Ex Tax: 215,20kr
  • Art.nr: SK-MBE-319
  • Tillgänglighet: 8
269,00kr

Sprüh König Fukt & Värmefläcksborttagning tar bort fläckar från lackerade träytor och återstäl..

Sprüh König Fukt & Värmefläcksborttagning tar bort fläckar från lackerade träytor och återställer ytan med en slitstark och perfekt finish. Medlet sprayas på ytan och mjukar upp den befintliga lacken på träet och "pressar" ut instängd fukt. Återskapar därefter en ny lackad yta. Perfekt på alla lackade ytor, ex. vardagsrumsbord eller lackat parkettgolv. Aerosol.

 

OBS, använd ej om temperaturen är lägre än 20 grader. Ej lämplig för trä med oljad eller vaxad yta.

 

Så här gör man:

 

Steg 1: Rengör träytan grundligt så att all gammal smuts, fett, polish och dylikt är borta. Dessa ligger som en skyddande film på ytan och hindrar sprayet från att fungera som det ska, så det är väldigt viktigt att rengöringen blir utförd noggrant.

 

Steg 2: Testa först på ett ställe som inte syns för att försäkra om att ingenting reagerar på ett felaktigt sätt. Spraya sedan på det fläckade området så att ytan blir fuktig. Obs, om ytan lutar, spraya så tunt att det inte rinner.

 

Steg 3: Låt verka i 30 minuter. Om fläcken fortfarande syns, upprepa steg 2.

 

Steg 4: När fläcken inte syns längre, vänta 3 timmar innan ni rör vid ytan så att sprayets förmåga att återskapa den lackerade ytan inte påverkas. Efter tre timmar kan ytan behandlas som vanligt.

 

 

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra